Red Stone: «Να μην κοπεί σε κομμάτια το Athens Alive»

Η Red Stone, με ανακοίνωσή της, τόνισε πως είναι κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο να σπάσει το «Athens Alive» σε κομμάτια.

Η Red Stone, με ανακοίνωσή της, τόνισε πως είναι κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο να σπάσει το «Athens Alive» σε κομμάτια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το «Athens Alive» θα είναι ένα σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη στην Ευρώπη. Η ανάπτυξη σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολη. Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία είναι να κάνουμε όλα τα κομμάτια να δουλέψουν μαζί για να παράγουν μία ξεχωριστή εμπειρία για τους οπαδούς και όλους τους επισκέπτες του ”Athens Alive”. 

Καταλαβαίνουμε πως διάφορα ιδιωτικά συμφέροντα έχουν ενδιαφερθεί για το κόνσεπτ του «Athens Alive» και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση προς την κυβέρνηση ώστε να κόψει το «Athens Alive» σε ένα συνοθύλευμα ξεχωριστών κομματιών! 

Φτιάχοντας το ”Athens Alive», μίας παγκόσμιας κλάσης, ξεχωριστή εμπειρία για τους οπαδούς και τους άλλους ενδιαφερόμενους, θα εξυπηρετηθεί καλύτερα από ένα μοντέρνο, ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Έτσι, λοιπόν, ζητάμε να αποφευχθεί μία αποσπασματική προσέγγιση ανάπτυξης. 

Αν κοιτάξετε τις επιτυχημένες μεγάλες εξελίξεις που συνέβαλαν τα μέλη της κοινοπραξίας – το νησί Saadiyat στο Αμπού Ντάμπι, το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Κέντρο της Σαγκάης, το Sports Hub της Σιγκαπούρης ή το Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου 2012 – αυτό που βλέπετε είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που προσφέρει πολλά περισσότερα οφέλη για την κυβέρνηση, την κοινότητα και τους ενοικιαστές. ” 

Εμπειρία της κοινοπραξίας μας σε έργα όπως το AT & T Stadium, το Mercedes Benz Superdome ή το Κέντρο Barclays μας δίδαξαν μερικά εξειδικευμένα μαθήματα: Κάνοντας χώρους που ζουν, είναι βιώσιμοι και βιώσιμοι συνεργάτες στην κοινότητα που εξυπηρετούν είναι δύσκολο. Για εμάς είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι, πρόκειται για τις κοινότητες, τις συνδέσεις, τη μεταφορά και την ανάπτυξη της αθλητικής κληρονομιάς της Αθήνας για το μέλλον. 

Μαζί με τον Δημήτρη, ο οποίος φέρνει μεγάλο πάθος και εμπειρία στη δημιουργία αθλητικών επιτυχιών, φτιάχνουμε μία σπουδαία ομάδα! 

Όταν η κυβέρνηση εγκρίνει επισήμως την συμφωνηθείσα ανάπτυξη, ελπίζουμε να ενισχύσουμε την κοινοπραξία και να προσδώσουμε στους Έλληνες ειδικούς συνεργάτες ορισμένα στοιχεία. 

Η στήριξη από τους φίλους και τους κατοίκους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν απίστευτη και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Αθλητισμού είναι αναζωογονητική. 

Θέλουμε να το προωθήσουμε και να το παραδώσουμε σε όλους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.