Άνοιξε ο δρόμος για την Ιταλία

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» για την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Θωμάς Ναλμπάντης
13/05/2018 • 15:57
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι
  • shares
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» για την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Ιταλός τεχνικός αποχώρησε από τη ρωσική ομάδα με απολογισμό 21 νίκες, 13 ισοπαλίες και δέκα ήττες, κατά την παρουσία του στον πάγκο της.

τά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, άνοιξε ουσιαστικά ο δρόμος για την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ώστε να προχωρήσει στην πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού στην εθνική ομάδα της χώρας. Ο Μαντσίνι αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο και το προσεχές χρονικό διάστημα θα παρουσιαστεί επισήμως από τους ιθύνοντες της «σκουάτρα ατσούρα». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη