Λινάρδος: «Ο Κολοσσός είναι η πιο… ζεστή ομάδα»

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά τους παίκτες, είναι το ζητούμενο στο Μαρούσι, ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά τους παίκτες, είναι το ζητούμενο στο Μαρούσι, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, για τη 10η ημέρα της Α1 Ανδρών.

 «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, παρά τα γνωστά προβλήματα, είναι να προσπαθούμε σκληρά και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι. Για μας πλέον όλα τα ματς είναι δύσκολα και κρίσιμα, γιατί ακόμη δεν έχουμε πετύχει την πρώτη μας νίκη, που την ψάχνουμε ώστε να μας βοηθήσει πρώτα και πάνω απ΄όλα ψυχολογικά», είπε αρχικά ο Λινάρδος και συνέχισε: «Ο Κολοσσός είναι η πιο… ζεστή ομάδα του πρωταθλήματος, με εξαιρετικές εμφανίσεις, αποτελέσματα και ψυχολογία. Συνεπώς ξέρουμε ότι για να καταφέρουμε το στόχο μας πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, πειθαρχημένα στην επίθεση και να διεκδικούμε με πάθος κάθε μπαλιά, ώστε να μην τον αφήσουμε να βρει το ρυθμό του. Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε ότι οι πιστοί μας φίλοι θα μας βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».

    Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεμέρτζης είπε: «Παίζουμε ένα ακόμη ματς που για μας έχει χαρακτήρα τελικού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε την πίεση να μεταβληθεί σε άγχος, αλλά σε κινητήρια δύναμη για να παλέψουμε, κόντρα σε έναν αντίπαλο που αξίζει το θαυμασμό για την μέχρι τώρα πορεία του. Σίγουρα έχουμε ελλείψεις, από την στιγμή που δεν μπορούν να μας βοηθήσουν οι παίκτες που ήρθαν, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν περνάει από το δικό μας χέρι και δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε καν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.