“Tο τομάρι μας θα το πουλήσουμε πολύ ακριβά”

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό την επόμενη βδομάδα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Δείτε τι είπε ο Ελληνας άσος για τις μάχες με τους “πρασίνους”.

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό την επόμενη βδομάδα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Δείτε τι είπε ο Ελληνας άσος για τις μάχες με τους “πρασίνους”.

“Χαίρομαι που θα παίξω κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Προέχει το ματς για το πρωτάθλημα, μετά ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να δώσουμε το 100%. Τι θέλετε να σας πω για το ποιος είναι φαβορί; Αυτός που έχει το πλεονέκτημα είναι και το φαβορί. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το φαβορί αλλά σίγουρα το τομάρι μας θα το πουλήσουμε πολύ ακριβά. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε δύσκολες έδρες, έχουμε δείξει χαρακτήρα, πήραμε σημαντικές νίκες για να βγούμε δεύτεροι. Εμείς κοιτάμε το πρώτο ματς, από την εμπειρία μου, στον Ολυμπιακό, είχαμε κερδίσει τη Σιένα με σαράντα πόντους και μετά χάσαμε τρία ματς στη σειρά”.

Για το μαρκάρισμα με τον Ραντούλιτσα: “Τον έχω παίξει δύο φορές, τον έχω δει φέτος, είναι δυνατός, απ’ τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή, θα τον αντιμετωπίσουμε σωστά, όπως μας πει ο προπονητής μας.
Με ξέρετε καλά. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το χιούμορ και η πλάκα, θα προσπαθήσω να παίξω μέσα τότε σαν τον Ραντούλιτσα. Δεν θα κάνω ποπ άουτ, δεν με αφήνουν οι προπονητές μου αλλά με τον Περάσοβιτς είχα την ευκαιρία και μας βγήκε και σε καλό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.