Με πολλές αλλαγές, ηττήθηκε από τα Τρίκαλα η ΑΕΛ

Με …. πειραματικό σχήμα η ΑΕΛ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον ΑΟ Τρικάλων, στο τελευταίο της φιλικό. ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Με …. πειραματικό σχήμα η ΑΕΛ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον ΑΟ Τρικάλων, στο τελευταίο της φιλικό. ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου προηγήθηκε με το γκολ του Σλοβένου Μάρκο Νούνιτς μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά τα Τρίκαλα αντέδρασαν και πέτυχαν 2 γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, με τον Συμελίδη στο 53΄και τον Μακρίδη στο 55΄. Με την ΑΕΛ έπαιξε και ο υπό δοκιμήν Κροάτης, Τόνι Γκόριπετς.

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης (88′ Γιδόπουλος), Πάνος, Γκόλιας (65′ Νιάρος), Γκότοβος (88′ Συριόπουλος), Θεολόγου (62′ Πατσατζόγλου), Τσιάρας (59′ Γκατζολάρι), Μακρίδης (56΄Μαντιανί), Τσιμίκας (83′ Σιαλμάς), Συμελίδης (88′ Κατσαντώνης), Γιουκαρής (88′ Αλμπάνης), Ράντι (86΄Γκουγκούδης).
ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας (46′Σουλούκος), Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Γκόριπετς, Μπάλλας, Μάρκος, Χαλάτσης (46′ Χοτζάλι), Μπάμης (46′ Πινακάς), Λεοζίνιο (46′ Νούσιος), Νούνιτς, Σαΐτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.