Ένα τρελό, τρελό παιχνίδι!

Χόφενχαϊμ και Λυών έπαιξαν μόνο επίθεση στην Γερμανία και προσέφεραν άφθονο θέαμα! Τελικά με ανατροπή, στην ανατροπή της ανατροπής, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3!

Χόφενχαϊμ και Λυών έπαιξαν μόνο επίθεση στην Γερμανία και προσέφεραν άφθονο θέαμα! Τελικά με ανατροπή, στην ανατροπή της ανατροπής, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3! 

Το ματς της βραδιάς έγινε στην Γερμανία. Αναμετρήθηκαν δύο ομάδες που σκέφτονται επιθετικά και προσέφεραν άφθονο θέαμα! Από την εκκίνηση του αγώνα Χόφενχαϊμ και Λυών επιτέθηκαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά ένα λάθος βοήθησε να σημειωθεί το πρώτο γκολ! 

Ο Τραορέ αντιλήφθηκε γρήγορα το κακό γύρισμα του Φογκτ στον Μπάουμαν, μπήκε ανάμεσα στους δύο και έκανε το 0-1 στο 27ο λεπτό!

Η Χόφενχαϊμ απάντησε άμεσα! Ο Κράμαριτς βρέθηκε στην ιδανική θέση για να νικήσει τον Λόπες και να ισοφαρίσει στο 33ο λεπτό!

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1 και με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό αντιστράφηκε!

Η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε με σκόρερ ξανά τον Κράμαριτς, ο οποίος και πάλι άψογα μέσα στην περιοχή κατέβασε και εκτέλεσε για το 2-1.

Η απάντηση των Γάλλων δεν άργησε! Στο 61ο λεπτό ο Εντομπελέ από δύσκολη γωνία αποφάσισε να σουτάρει και ο Μπάουμαν δεν κατάφερε να σταματήσει το σουτ 2-2 και το θέαμα σνεχίστικε!

Ο Ντεπάι σε μια αντεπίθεση στο 66ο λεπτό πρόλαβε τους αμυντικούς της Χόφενχαϊμ και εκτέλεσε τον Μπάουμαν για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ των Γάλλων σημειώνοντας το 2-3! Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν ακόμη περισσότερο και τελικά στις καθυστερήσεις πήραν την ισοπαλία, σε ένα τρελό, θεότρελο παιχνίδι, με το γκολ του Ζοέλντον!!

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (3-4-3) : Μπάουμαν – Ακπογκούμα, Φογκτ, Μπιτσάκτσιτς (Νέλσον) – Καντεράμπεκ, Γκρίλιτς, Ντεμίρμπαϊ, Σουλτς – Ζάλαϊ (Ζοέλντον), Μπελφοντίλ (Ζουμπέρ), Κράμαριτς 
ΛΥΩΝ (4-3-3) : Λόπες – Τέτε, Μαρσέλο, Ντενάγερ, Μεντί – Τουσάρ, Εντομπελέ, Αουάρ – Τραορέ (Ντιόπ), Τεριέ (Φερί), Ντεπάι (Ντεμπελέ) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.