Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Πογκμπά

Σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία, η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προσφέρει 80 εκατ. Ευρώ για να φέρει ξανά τον Ιανουάριο στο Τορίνο τον Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία, η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προσφέρει 80 εκατ. Ευρώ για να φέρει ξανά τον Ιανουάριο στο Τορίνο τον Πολ Πογκμπά.
Η TuttoSport αναφέρει ότι η «Γηραιά Κυρία» ετοιμάζεται να επενδύσει πολλά χρήματα για να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της, με απώτερο στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και είναι έτοιμοι να προσφέρει στον Πογκμπά την ευκαιρία να επιστρέψει στο Τορίνο, όπου έπαιξε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια πριν την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ».
Είναι πολύ πιθανό να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους και πάλι ο Πογκμπά
Βέβαια μπορεί η Γιουνάιτεντ να φανεί απρόθυμη να δώσει τον Πογκμπά, για τον οποίο το 2016 είχε δαπανήσει 105 εκατομμύρια ευρώ.
Περισσότερο η Γιουβέντους στηρίζεται στο ότι ο παίκτης βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Μάλιστα στα 2 τελευταία παιχνίδια, με Άρσεναλ και Φούλαμ, ο διεθνής Γάλλος μέσος έμεινε στον πάγκο
Ωστόσο, ο Μουρίνιο επιμένει ότι η απουσία του είναι απλώς μια περίπτωση διαχείρισης του υλικού της ομάδας του για να βγάλει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τους παίκτες του.
Παραμένουν τεταμένες οι σχέσεις Μουρίνιο – Πογκμπά
Είπε χαρακτηριστικά:«Τον θέλω να παίζει καλά, να έχει καλό αντίκτυπο στο παιχνίδι και στην ομάδα.
Πρέπει παίκτες όπως ο Πολ και κάποιοι άλλοι έμπειροι παίκτες, να βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο, ώστε να μπορούν να έχουν καλό αντίκτυπο στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.