Μετά τον Μουρίνιο, ο Χίντινγκ

11/09/2011 • 22:30
Μετά τον Μουρίνιο, ο Χίντινγκ
  • shares

Μπορεί η πρόταση της Ανζί στον Ζοσέ Μουρίνιο για πιθανή συνεργασία με ετήσιες αποδοχές ύψους 25 εκατομμύριων ευρώ να μην επιτεύχθει, παρ' όλα αυτά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σουλεϊμαν Κερίμοφ, δεν πτοήθηκε και θέλει τώρα να φέρει στη Ρωσία τον Γκους Χίντινγκ. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mail on Sunday», ο Κερίμοφ είναι έτοιμος να προτείνει στον Ολλανδό τεχνικό τριετές συμβόλαιο με συνολικές απόλαβές 75 εκατ. ευρώ.

Ο Ρώσος εκατομμυριούχος είναι πρόθυμος να περιμένει τον προπονητή της εθνικής Τουρκίας μέχρι και τη λήξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 καθώς έχει συμβόλαιο με τη γειτονική χώρα που τον δεσμεύει με την ομάδα. Αν ο ίδιος πάντως αποφασίσει να δεχτεί άμεσα και πριν τους ομίλους του Euro την υποφαινόμενη πρόταση της Ανζί τότε το συμβόλαιο αυτό μπορεί να «σπάσει» και να κάτσει στο πάγκο των Ρώσων.

Πάντως αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Χίντινγκ θα βρεθεί στη Ρωσία, αφού στο παρελθόν ήταν ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας για συνολικά τέσσερα χρόνια (2006-2010).

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..