Ανάσες στο Μπιλμπάο, γκρίνια στο «Ανοέτα»

Το γκολ που πέτυχε ο Mουνιάϊν στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Μπέτις ήταν αρκετό για να δώσει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα στους Βάσκους

Το γκολ που πέτυχε ο Mουνιάϊν στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Μπέτις ήταν αρκετό για να δώσει μια βαθιά ανάσα στους Βάσκους, καθώς «ξεκόλλησαν» από την επικίνδυνη ζώνη του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Καλύτερη στο πρώτο μέρος η Αθλέτικ κατάφερε να προηγηθεί ελέγχοντας τον ρυθμό.
Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δυνατό, δημιουργήθηκαν 2-3 ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο 84’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ντε Μάρκος των γηπεδούχων για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Βραζιλιάνο Σίντνεϊ.

Στο Σαν Σεμπαστιάν η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε στο 0-0 με την ουραγό της βαθμολογίας Ουέσκα χάνοντας μια καλή ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ δημιούργησαν κι ορισμένες καλές ευκαιρίες προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς! 

Χαρακτηριστικός και ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της Ισπανικής Marca μετά τη λήξη της αναμέτρησης : «Το ποδόσφαιρο δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο Ανοέτα..»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.