Zack Snyder και ζόμπι έρχονται στο Netflix

"Δεν υπάρχει κάτι που να με κρατάει πίσω με αυτό".Ο σκηνοθέτης Zack Snyder, γνωστός για πολλούς...

“Δεν υπάρχει κάτι που να με κρατάει πίσω με αυτό”.

Ο σκηνοθέτης Zack Snyder, γνωστός για πολλούς τίτλους ανάμεσα τους οι “300”, “Dawn of the Dead”, “Watchmen”, “Sucker Punch” και “Batman v Superman”, θα σκηνοθετήσει ένα νέο θρίλερ για το Netflix, με θεματολογία ζόμπι.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού See What’s Next, του Netflix στο Twitter. Η ταινία θα έρθει με τον τίτλο “Army of the Dead” και θα ακολουθεί μία ομάδα μισθοφόρων που “θα πάρουν το τελειωτικό ρίσκο: μετά από ένα ξέσπασμα από ζόμπι θα ορμίσουν σε μία ζώνη καραντίνας για να καταφέρουν τη μεγαλύτερη ληστεία που αποπειράθηκε ποτέ”.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Snyder θα είναι τόσο παραγωγός όσο και σκηνοθέτης της ταινίας με τη συνέταιρο και σύζυγο του Deborah, μέσω της εταιρείας τους παραγωγής Stone Quarry. Η ιστορία έρχεται από τον Snyder και το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Joby Harold. Αναφορές θέλουν το Netflix να συνεργάζεται με τη Warner Bros. για την ερχόμενη ταινία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το “Army of the Dead” ως ένα project στα σχέδια του Snyder. Τον Μάρτιο του 2007 έγινε η πρώτη αναφορά, με τα δεδομένα τότε να θέλουν την υπόθεση να τοποθετείται σε ένα Λας Βέγκας, όχι πολύ μακριά στο μέλλον, υπό καραντίνα. Η δράση περιστρέφεται γύρω από έναν πατέρα που προσπαθεί να σώσει την κόρη του από τα ζόμπι.

Το συγκεκριμένο έδαφος δεν αποτελεί κάτι καινούργιο για τον Snyder, που έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το “Dawn of the Dead”, μία ταινία που κέρδισε την επιδοκιμασία κοινού και κριτικών. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν το “Army of the Dead” θα σχετίζεται με την ταινία του 2004, που μοιάζει και αρκετά στον τίτλο.

“Δεν υπάρχει κάτι που να με κρατάει πίσω με αυτό”, δήλωσε ο Snyder. “Αυτή είναι η ευκαιρία να βρω έναν καθαρά ευχάριστο τρόπο για να εκφράσω τον εαυτό μου μέσω ενός είδους”. Ο σκηνοθέτης, επιπλέον, εκφράστηκε πολύ έντονα και στο κατά πόσο θα διαφέρει από τα όσα έχουμε δει.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Snyder επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα, μετά από την προσωπική τραγωδία που αντιμετώπισε το 2017.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.