Κρίστιαν Μπέιλ: Ένας χαμαιλέων της υποκριτικής τέχνης μέσα από 10 χαρακτηριστικές ερμηνείες του

Γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1974, ο Κρίστιαν Μπέιλ αρέσκεται συχνά πυκνά να μεταφορφώνεται για τις ανάγκες των ρόλων του: Από την «Αυγή της Απόδρασης» του Βέρνερ Χέρτζογκ, μέχρι την τριλογία «Ο Σκοτεινός Ιππότης» του Κρίστοφερ Νόλαν. Με αφορμή τα γενέθλια του Βρετανού ηθοποιού, θυμόμαστε δέκα χαρακτηριστικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. «Ταξιδεύοντας με τον...

Γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1974, ο Κρίστιαν Μπέιλ αρέσκεται συχνά πυκνά να μεταφορφώνεται για τις ανάγκες των ρόλων του: Από την «Αυγή της Απόδρασης» του Βέρνερ Χέρτζογκ, μέχρι την τριλογία «Ο Σκοτεινός Ιππότης» του Κρίστοφερ Νόλαν. Με αφορμή τα γενέθλια του Βρετανού ηθοποιού, θυμόμαστε δέκα χαρακτηριστικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

«Ταξιδεύοντας με τον Εχθρό μου» (Hostiles – 2017) του Σκοτ Κούπερ (Η.Π.Α.)

1892, Νιου Μέξικο: Ο θρυλικός λοχαγός Τζόζεφ Τζ. Μπλόκερ (Κρίστιαν Μπέιλ) αναλαμβάνει μία τελευταία αποστολή πριν αποστρατευτεί. Πρέπει να συνοδέψει το Κίτρινο Γεράκι – έναν ετοιμοθάνατο πολέμαρχο των Ινδιάνων Τσεγιέν – και την οικογένεια του πίσω στα ιερά εδάφη τους. Μετά από 20 χρόνια βίαιων εχθροπραξιών, αυτή η ειρηνική χειρονομία είναι αδιανόητη, όσο και οδυνηρή. Μαζί, θα παλέψουν ενάντια σε εξαντλητικά τοπία και την βιαιότητα των ανθρώπων, διασώζοντας μία νεαρή χήρα (Ρόζαμουντ Πάικ) εν μέσω του μακελειού της δολοφονημένης της οικογένειας. Δύο σπουδαίοι πολεμιστές, κάποτε αντίπαλοι στο πεδίο της μάχης, πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και να βρουν την ειρήνη σε μία ασυγχώρητη γη.

Μία ηρωική οδύσσεια επιβίωσης, το «Hostiles», είναι μία ιστορία όχι για την απόσταση που διανύεις ή τις μάχες που δίνεις, αλλά για το ταξίδι προς τον σεβασμό, τη συμφιλίωση και τη συγχώρεση. Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Ρόζαμουντ Πάικ, Τζέσι Πλέμονς, Ουές Στούντι.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.