Σόλσκιερ: “Αυτή είναι η Γιουνάιτεντ”

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και τη νίκη-πρόκριση 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και τη νίκη-πρόκριση 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του και υπογράμμισε πως μια τέτοια ανατροπή μπορούσε να κάνει μόνο αυτός ο σύλλογος. Ο Σόλσκιερ κατάφερε να πάρει πρόκριση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-2011, όταν στον πάγκο της βρίσκονταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. 

Αρχικά, ο Σόλσκιερ τόνισε: “Είναι φανταστικό αυτό που συνέβη, σπουδαία δουλειά, είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, ήταν αυτό που ελπίζαμε. Ο Ράσφορντ ήταν πολύ καλός στην εκτέλεση του πέναλτι, είναι 21 ετών και ήταν… κρύος, χωρίς φόβο. Αυτό είναι το Champions League. Πάντα πιστεύαμε ότι θα ήταν δυνατό. Είναι αυτός ο σύλλογος, είναι αυτό που κάνουμε, είναι απλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Στη συνέχεια, ο Νορβηγός τεχνικός υπογράμμισε: “Οι δύο νεαροί, οι Τσονγκ και Γκρίνγουντ που μπήκαν αλλαγή μας έδωσαν λίγο περισσότερη ενέργεια όταν χρειαζόμασταν ένα γκολ. Το μέλλον; Δεν μιλάμε πάρα πολύ γι αυτό, υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε”.

Παράλληλα, ο Σόλσκιερ υπογράμμισε: “Σε αυτή την ομάδα ξέρουμε από ανατροπές “.

Αυτή η ατάκα έδωσε την αφορμή στην UEFA να θυμίσει το γκολ του Νορβηγού στον τελικό της διοργάνωσης το 1999 στη Βαρκελώνη, μέσω της σελίδας της στο Twitter.

Το σχετικό βίντεο: 



Ο Σόλσκιερ φωτογραφήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τους Ερίκ Καντονά και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα αποδυτήρια των “κόκκινων διαβόλων” στο “Παρκ Ντε Πρενς”.

Η σχετική φωτογραφία:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.