Κερ: «Τρομακτικό αυτό που έγινε»

Σοκαρισμένος με τον τραυματισμό του Πάτρικ Μακ Κάου εμφανίστηκε ο Στιβ Κερ, μετά τη νίκη 112-96 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Σακραμέντο Κινγκς.

Σοκαρισμένος με τον τραυματισμό του Πάτρικ Μακ Κάου εμφανίστηκε ο Στιβ Κερ, μετά τη νίκη 112-96 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Σακραμέντο Κινγκς. Ο τεχνικός των πρωταθλητών ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη του, ενώ αναφέρθηκε και στον αρνητικό πρωταγωνιστή της φάσης, Βινς Κάρτερ.

Χαρακτηριστικά, ο Κερ δήλωσε: «Προς το παρόν δεν έχουμε νεότερα. Ήταν τρομακτικό αυτό που έγινε. Πονούσε πάρα πολύ. Προσγειώθηκε στη μέση του και όλοι είδατε πώς αντέδρασε. Έφυγε με φορείο, αλλά πρώτα χρειάστηκε να τον ακινητοποιήσουν. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό. Σκεφτόμαστε μόνο ότι θέλουμε να είναι καλά. Ο Βινς ένιωθε χάλια με αυτό που έγινε και ο Πάτρικ πονούσε. Όλοι νιώθουμε άσχημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι είναι καλά και πώς θα πάρουμε καλές απαντήσεις από το νοσοκομείο. Δεν πρόκειται φυσικά να πω κάτι για το παιχνίδι. Το μόνο που έχει σημασία είναι η υγεία του Πάτρικ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.