Έτοιμος για επιστροφή στη Μόσχα

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ φέρεται έτοιμος να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/08/2018 • 11:28
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ
  • shares
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ φέρεται έτοιμος να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα. Ο Σουηδός μέσος φέρεται έτοιμος να απορρίψει τις προτάσεις που του έχουν καταθέσει οι ΠΑΟΚ, Γαλατάσαραϊ και Γκέτεμποργκ και να επιστρέψει στους Μοσχοβίτες, από τους οποίους είχε αποχωρήσει τον περασμένο Μάιο.

Η ρωσική ομάδα προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Σουηδό μέσο, για κάθε χρόνο συμβολαίου. Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της «ομάδας του στρατού» θα έχουν σύντομα τις τελικές επαφές με την πλευρά του Βέρνμπλουμ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στη Μόσχα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52