Έτοιμος για επιστροφή στη Μόσχα

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ φέρεται έτοιμος να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/08/2018 • 11:28
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ
  • shares
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ φέρεται έτοιμος να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα. Ο Σουηδός μέσος φέρεται έτοιμος να απορρίψει τις προτάσεις που του έχουν καταθέσει οι ΠΑΟΚ, Γαλατάσαραϊ και Γκέτεμποργκ και να επιστρέψει στους Μοσχοβίτες, από τους οποίους είχε αποχωρήσει τον περασμένο Μάιο.

Η ρωσική ομάδα προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Σουηδό μέσο, για κάθε χρόνο συμβολαίου. Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της «ομάδας του στρατού» θα έχουν σύντομα τις τελικές επαφές με την πλευρά του Βέρνμπλουμ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στη Μόσχα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά