Ζήτησε συγγνώμη ο Λέσκοτ

Ο Τζόλεον Λέσκοτ ζήτησε «συγγνώμη» από τους φιλάθλους της Άστον Βίλα, για τη βαριά ήττα (6-0) από τη Λίβερπουλ αλλά και το tweet του, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τζόλεον Λέσκοτ ζήτησε «συγγνώμη» από τους φιλάθλους της Άστον Βίλα, για τη βαριά ήττα (6-0) από τη Λίβερπουλ αλλά και το tweet του, μετά το τέλος του αγώνα. Ο 33χρονος αμυντικός υπογράμμισε πως η φωτογραφία του αυτοκινήτου του, ου ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, οφείλεται σε ατύχημα και πως δε συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και σχόλια, μετά τους αγώνες.

Χαρακτηριστικά, ο Λέσκοτ τόνισε: «Δεν είμαι από αυτούς που τουιτάρουν μετά από ματς, άσχετα αν πρόκειται για καλά, κακά ή αδιάφορα αποτελέσματα. Θα ήθελα να απολογηθώ για την σημερινή μας απόδοση, προσωπικά αλλά και ομαδικά».

Και συμπλήρωσε για την αναμέτρηση με τους «κόκκινους»: «Η Λίβερπουλ ήταν και είναι καλύτερη από εμάς σήμερα, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την έλλειψη συγκέντρωσής μας για 90 λεπτά. Και πάλι ζητώ συγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας» ενώ έκλεισε εξηγώντας πως η φωτογραφία εμφανίστηκε στο διαδίκτυο από μόνη της: «Θα ήθελα να προσθέσω πως η ανάρτηση ανέβηκε από το κινητό μου εντελώς τυχαία, την ώρα που οδηγούσα και ενώ βρισκόταν στην τσέπη μου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.