Κούπερ: "Τί θα γινόταν αν ήταν..."

...ο Σαλάχ ήταν στην καλύτερη του φόρμα. Ποτέ δε θα το μάθουμε, αλλά ο Κούπερ αναγνωρίζει πως πίσω από έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή υπάρχει και μια σπουδαία ομάδα.
0
Αποστόλης Λάμπος
20/06/2018 • 04:49
Κούπερ
  • shares
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε για την κατάσταση του Σαλάχ ο οποίος αγωνίστηκε με την Ρωσία  αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η ομάδα του την ήττα. "Κανείς δεν αρνείται το πόσο  σημαντικός είναι. Είναι δύσκολο να πεις τί θα είχε συμβεί αν ήταν στην καλύτερή του φόρμα. Ο  Σαλάχ ένιωθε καλά να παίξει, ήταν έτοιμος.

Λέω πάντα πως πίσω από έναν εξαίσιο ποδοσφαιριστή πρέπει να υπάρχει μια ομάδα και είμαι  περήφανος γιατί υπάρχει αυτή η ομάδα.Ίσως δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας που οδήγησε ξανά τη χώρα σε ένα Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια.

Όταν μιλάμε για 100% της κατάστασης ενός παίκτη, εννοούμε από ιατρικής πλευράς. Ενημερώθηκα από το ιατρικό τιμ πως ήταν καλά και ο ίδιος ένιωθε πως ήταν έτοιμος. Σε ότι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, δεν μπορούσε να προετοιμαστεί μαζί μας, έπρεπε να προπονηθεί μόνος του. Ίσως αυτό σημαίνει ότι η η φυσική του κατάσταση ήταν μειωμένη αλλά εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Και πιστεύω ότι το έδειξε αυτό." 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.