Κούπερ: "Τί θα γινόταν αν ήταν..."

...ο Σαλάχ ήταν στην καλύτερη του φόρμα. Ποτέ δε θα το μάθουμε, αλλά ο Κούπερ αναγνωρίζει πως πίσω από έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή υπάρχει και μια σπουδαία ομάδα.
0
Αποστόλης Λάμπος
20/06/2018 • 04:49
Κούπερ
  • shares
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε για την κατάσταση του Σαλάχ ο οποίος αγωνίστηκε με την Ρωσία  αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η ομάδα του την ήττα. "Κανείς δεν αρνείται το πόσο  σημαντικός είναι. Είναι δύσκολο να πεις τί θα είχε συμβεί αν ήταν στην καλύτερή του φόρμα. Ο  Σαλάχ ένιωθε καλά να παίξει, ήταν έτοιμος.

Λέω πάντα πως πίσω από έναν εξαίσιο ποδοσφαιριστή πρέπει να υπάρχει μια ομάδα και είμαι  περήφανος γιατί υπάρχει αυτή η ομάδα.Ίσως δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας που οδήγησε ξανά τη χώρα σε ένα Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια.

Όταν μιλάμε για 100% της κατάστασης ενός παίκτη, εννοούμε από ιατρικής πλευράς. Ενημερώθηκα από το ιατρικό τιμ πως ήταν καλά και ο ίδιος ένιωθε πως ήταν έτοιμος. Σε ότι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, δεν μπορούσε να προετοιμαστεί μαζί μας, έπρεπε να προπονηθεί μόνος του. Ίσως αυτό σημαίνει ότι η η φυσική του κατάσταση ήταν μειωμένη αλλά εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Και πιστεύω ότι το έδειξε αυτό." 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.