Κάντιθ-Μπαρτσελόνα 2-1: Χτύπησε ξανά ο… φονέας γιγάντων! (vid)

Η Κάντιθ νίκησε και την Μπαρτσελόνα μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και φιγουράρει στην πεντάδα της Primera Division, ενώ οι Καταλανοί εξακολουθούν να βολοδέρνουν

Και ποιος να το έλεγε… Η Κάντιθ βάζει φωτιά αυτή τη σεζόν στην ισπανική Primera Division, καθώς εξελίσσεται σε… φονέα γιγάντων! Αφού νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας, το Σάββατο (5/12) επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα εντός, με σκορ 2-1, και σκαρφάλωσε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας τους Καταλανούς στην πίκρα τους, σε μια σεζόν που στο τέλος της μάλλον θα θέλουν να τη διαγράψουν από τη μνήμη τους, καθώς πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Μπορεί στο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα να έφτασε στο απίστευτο 83% κατοχή της μπάλας, όμως, το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Και το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσαν τα δύο τέρματα που σημείωσαν οι Άλβαρο Χιμένες στο 8ο λεπτό και Άλβαρο Νεγρέδο στο 63ο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με αυτογκόλ του Πέδρο Αλκαλά στο 57ο λεπτό. Πέραν τούτου ουδέν, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο φινάλε της αναμέτρησης μία ακόμη σπουδαία νίκη σε μια αγωνιστική περίοδο ονειρεμένη γι’ αυτούς.

Κάντιθ (Άλβαρο Θερβέρα): Λεντέσμα, Καρθελέν, Φάλι Χιμένεθ, Λόπες (31′ Αλκαλά), Εσπίνο, Αλεξ, Γιόνσον, Μποντιγκέρ, Ιθκιέρδο, Αλβ. Χιμένεθ, Περέα,

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στεγκεν, Λενγκλέ, Μινγκέθα (46′ Πέδρι), Ζόρντι Αλμπα, Ντεστ (77′ Τρινκάο), Μπουσκέτς (77′ Πιάνιτς), Κουτίνιο (46′ Ντεμπελέ), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν, Μπρέθγουεϊτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.