Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 4-1: Ακόμη σκοράρει με πέναλτι! (vid)

Σπουδαία νίκη με εμφατικό σκορ πέτυχε την Κυριακή (8/11) η Βαλένθια στο σπίτι της απέναντι στη Ρεάλ, σκοράροντας τρεις φορές με πέναλτι και μία με αυτογκόλ

Τόπος βασανιστηρίου το Μεστάγια το βράδυ της Κυριακής (8/11) για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που γνώρισε βαριά ήττα από τη Βαλένθια με το εμφατικό 4-1! Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για τους παίκτες της “βασίλισσας”, αν σκεφτούν ότι δέχτηκαν τρία γκολ με πέναλτι κι ένα αυτογκόλ. Σημειωτέον ότι τρία πέναλτι σε βάρος της ομάδας της πρωτεύουσας δεν έχουν δοθεί ποτέ σε παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος…

Στο 44′, με αυτογκόλ του Βαράν έγινε το 2-1. Ο Γάλλος απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα και αυτή πήρε πορεία προς τα δίχτυα, ο Κουρτουά έδιωξε, αλλά αφού είχε περάσει η μπάλα ολόκληρη τη γραμμή, με το VAR να κατακυρώνει γκολ υπέρ των νυχτερίδων.

Στο 51ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε πέναλτι με τον Μαρσέλο να ανατρέπει τον Γκόμες. Ο Σολέρ ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν και πάλι εύστοχος κάνοντας το 3-1. Τρίτο πέναλτι στο 60ό λεπτό, με τον Ράμος να βρίσκει την μπάλα με το χέρι σε σύγκρουση με τον Μούσα. Ο διαιτητής ειδοποιήθηκε από τον VAR, έσπευσε για δεύτερη φορά στο μόνιτορ και σφύριξε την παράβαση δίνοντας κίτρινη στον αρχηγό των Μαδριλένων. Και στην τρίτη εκτέλεση ο Σολέρ, και η τρίτη εύστοχη για το τελικό 4-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Γράθια): Ντομένετς, Βας, Γκραμπιέλ, Γκιγιαμόν, Γκαγιά, Μούσα (87′ Τζέισον), Σολέρ, Ράτσιτς, Τσερίσεβ (77′ Λάτο), Λι (81′ Γκαμεϊρό), Γκόμες (87′ Σομπρίνιο).

ΡΕΑΛ (Ζιντάν): Κουρτουά, Βάθκεθ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Βαλβέρδε (76′ Κρόος), Ισκο (83′ Γιόβιτς), Ασένσιο (64′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (76′ Μαριάνο), Βινίσιους (64′ Όντεγκααρντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.