Προβάδισμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς επικράτησε 8-7 του Εθνικού.

Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς επικράτησε 8-7 του Εθνικού.

Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενοι 4-2, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Εθνικός αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση (4-4), όμως ο Απόλλων είχε απάντηση. Ο Μοσκόφ ανέλαβε ξανά δράση (πέτυχε συνολικά πέντε γκολ) και με συμπαραστάτη τον Ραμίρεζ που πέτυχε καθοριστικό γκολ, οδήγησαν τον Απόλλωνα στη νίκη με 8-7.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» την τρίτη θέση την Τετάρτη (22/5), στο δεύτερο ματς της σειράς που θα διεξαχθεί στον Πειραιά. 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 1-1, 3-3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης):
Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 5, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Λεων. Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος 

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.