Το Battle Pass του Dota 2 θα σας επιτρέπει να αποφύγετε παίκτες

Για να δούμε.Το φετινό Battle Pass του Dota 2 περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο...

Για να δούμε.

Το φετινό Battle Pass του Dota 2 περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Αυτό ακούει στο όνομα “Avoid Player” και είναι εδώ για να σας σώσει από παίκτες που δεν θέλετε να ματσαριστείτε.

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει ότι “Δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες αλλά και οι τρόποι παιξίματος με όλους. Για να βοηθήσουμε λοιπόν την ομάδα σας να έχει χημεία αλλά και να περάσετε καλά, προσθέσαμε τη λίστα Avoid Player, η οποία σας εγγυάται ότι δεν θα έχετε ποτέ στην ομάδα σας κάποιον παίκτη που δεν θέλετε.”

Δυστυχώς όμως, όπως πολλοί ανέφεραν πολλοί στο Steam, το χαρακτηριστικό αυτό μερικές φορές δεν δουλεύει καθώς υπήρξαν περιπτώσεις που παίκτες μπλόκαραν κάποιον αλλά τελικά κατέληξαν να βρίσκονται στην ίδια ομάδα με αυτόν λίγο αργότερα. Άλλοι πάντως αναφέρουν πως το χαρακτηριστικό δουλεύει μια χαρά αν και μερικές φορές μπορεί ο παίκτης που έχουν μπλοκάρει να εμφανίζεται στην αντίπαλη ομάδα.

Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος να αποφευχθούν διάφοροι τοξικοί παίκτες, όμως θα πρέπει να δώσετε δέκα δολάρια για να τον ξεκλειδώσετε. Βέβαια η “πειραματική” φύση του χαρακτηριστικού αυτοί ίσως υποδεικνύει ότι αργότερα θα έρθει δωρεάν για όλους. Εκτός πάντως από το Avoid Player, το Pass περιλαμβάνει και το special event the Wrath of the Mo’rokai, ένα νέο Jungle Expedition, νέα consumables και πολλά ακόμη.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.