Επέκταση ως το 2024 για Βλαχοδήμο

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μπενφίκα μέχρι το 2024 σύμφωνα με Πορτογαλικά ΜΜΕ.
27/08/2019 • 16:28
Βλαχοδήμος
  • shares
Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μπενφίκα μέχρι το 2024 σύμφωνα με Πορτογαλικά ΜΜΕ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: 

"Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έπεισε τους αξιωματούχους της Μπενφίκα να ανανεώσουν το συμβόλαιό του μέχρι το 2024. Ο Έλληνας θα δει επίσης το μισθό του να αυξάνεται» σημειώνουν οι Πορτογάλοι, θυμίζοντας στη συνέχεια ότι ο Βλαχοδήμος βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση, όμως «ο Περίν δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και επέστρεψε στο Τορίνο, ενώ Κέιλορ Νάβας και ο Ολλανδός Γιάσπερ Σίλεσεν που επίσης ακoύστηκαν δεν έφτασαν ποτέ στο "Ντα Λουζ"".

Εν τω μεταξύ η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιο του τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.