Ο Σιώπης συνεχάρη τους "αετούς" (pic)

Ο Έλληνας μέσος έστειλε τα συγχαρητήριά του μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στους πρωταθλητές Πορτογαλίας, Σάμαρη και Βλαχοδήμο
19/05/2019 • 18:57
Ο Μανώλης Σιώπης έδωσε τα συγχαρητήριά του στους Ανδρέα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας με την Μπενφίκα
  • shares
Με τρεις λέξεις και μια χαρακτηριστική φωτογραφία ο Μανώλης Σιώπης έστειλε τα συγχαρητήριά του στους Ανδρέα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας με την Μπενφίκα.

Ο Έλληνας μέσος φανέρωσε τη χαρά του για την επιτυχία των δύο συμπαικτών του στην Εθνική Ελλάδας κι έδειξε το ήθος του με την κίνησή του αυτή. "Μπράβο σας βουνά", έγραψε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πάνω στη φωτογραφία που απεικονίζει τους δύο Έλληνες παίκτες των "αετών της Λισαβόνας", οι οποίοι είχαν ενεργό συμμετοχή στην κατάκτηση του 37ου τίτλου της ομάδας στην Πορτογαλία.


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 07:03

Πρόκληση με έμφαση στο γκολ για Ουρουγουάη, Χιλή και Βάρμπερκς

Με αβαντάζ παίζουν εκτός έδρας η Χάκα και η Βάρμπεργκς. Για την κατάκτηση των τριών πόντων μάλλον χρειάζεται πάνω από ένα γκολ Στο Μαρακανά η Ουρουγουάη και η Χιλή διεκδικούν την κορυφή στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η ισοπαλία δεν βολεύει τη Χιλή η οποία αναγκαστικά θα βγει σε μια τακτική ρίσκου.