Ώρα Ελλάδας …Ολυμπιακός

Η πιο μεγάλη μέρα μέχρι την επόμενη της 11ης Απριλίου είναι η Μεγάλη Τετάρτη για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Τα δύο τμήματα βόλεϊ του συλλόγου ρίχνονται στην μάχη της κατάκτησης του Challenge Cup.

Η πιο μεγάλη μέρα μέχρι την επόμενη της 11ης Απριλίου είναι η Μεγάλη Τετάρτη για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Τα δύο τμήματα βόλεϊ του συλλόγου ρίχνονται στην μάχη της κατάκτησης του Challenge Cup με τις “ερυθρόλευκες” αμαζόνες να υποδέχονται στο Ρέντη (18.30) σε sold out παιχνίδι την Τουρκική Μπούρσα ενώ οι άνδρες παίζουν στην Ιταλία με τη Ραβένα (21.00) το πρώτο ημίχρονο της κούπας. Κοβάτσεβιτς και Μουνιόθ θα ρίξουν όλα τα όπλα τους στο ταραφλεξ σε δύο ιστορικές για τον Ολυμπιακό αναμετρήσεις.

O αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, δήλωσε στο osfp.gr: «Ο αγώνας δεν θα κριθεί μόνο στην δικιά μας υποδοχή αλλά θεωρώ ότι η Ραβέννα είναι πολύ δυνατή στο σερβίς οπότε θα είναι βασικό αυτό το στοιχείο ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα ο πασαδόρος μας να κάνει το παιχνίδι μας και από κει και πέρα τα πράγματα θα είναι πιο βατά για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε καλοί στο μπλοκ, στην επίθεση και στα υπόλοιπα στοιχεία. Είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι εικόνα έχουν για εμάς αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας».

Έτοιμη για την πρώτη νίκη δήλωσε η Τζίνα Λαμπρούση. «Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Challenge Cup. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ανυπομονούμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κάνουμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας. Έχουμε κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα στην Ευρώπη φέτος και πιστεύω ότι δεν μας βοηθάει πολύ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει όμως αρκετές ανατροπές φέτος στην Ευρώπη. Θεωρώ πως και εκτός έδρας θα τα πάμε καλά γιατί είμαστε όλες πολύ καλά προετοιμασμένες».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.