Αβέβαιο το μέλλον του Σάμαρη στη Μπενφίκα

Ο διεθνής μέσος που το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται σε παίκτη κλειδί για τη Μπενφίκα απέρριψε την πρώτη πρόταση ανανέωσης και πλέον μένει να φανεί αν οι "Αετοί" θα επανέλθουν με νέα.
24/04/2019 • 13:30
Βλαχοδήμος και Σάμαρης
  • shares
Ο πρόεδρος της Μπενφίκα Λουίς Φελίπε Βιέιρα φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος από την απόρριψη της πρότασης ανανέωσης στον Ανδρέα Σάμαρη και πλέον το μέλλον του διεθνή μέσου στους "Αετούς" κρίνεται αμφίβολο.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Έλληνας διεθνής μέσος, έχει ήδη απορρίψει την πρώτη πρόταση της Μπενφίκα, για τριετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, ζητώντας 1,5 εκατ. ευρώ.

 Μιλώντας χθες στο περιθώριο εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, τόνισε: "Προτεραιότητα στην ανανέωση του Σάμαρη; Όχι. Θα αποφασίσουμε τη στιγμή που πρέπει, αλλά η προτεραιότητα είναι πάντα η Μπενφίκα. Προσφέρουμε μόνο ό, τι μπορούμε να προσφέρουμε και μένει εδώ μόνο εκείνος που θέλει να μείνει. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε παίκτη".

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.