Βάργκας: «Αυτοπεποίθηση με τον Πογιέτ»

Ο Ρόναλντ Βάργκας υπογράμμισε πως η παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έχει δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Ρόναλντ Βάργκας υπογράμμισε πως η παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έχει δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο επιθετικός της Ένωσης από τη Βενεζουέλα μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την έως τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς επίσης και για τη δική του απόδοση με τη φανέλα της Ένωσης.

Ο Βάργκας τόνισε αρχικά: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η άφιξη του νέου προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, μας έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί πλέον έχουμε διαφορετικές τακτικές. Παίζουμε συνήθως 4-3-3 και σε αυτό το σύστημα αγωνίζομαι συνήθως ως μεσοεπιθετικός, αλλά και στα άκρα, κάτι που μου δίνει τη δυνατότητα να μπαίνω στην περιοχή και να σκοράρω».

Σχετικά με την έως τώρα απόδοσή του τόνισε: «Νομίζω πως είναι το φαγητό και το κλίμα (γέλια). Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι υγιής. Ήθελα να πετύχω δέκα γκολ φέτος, αλλά έχω ήδη πετύχει οκτώ και γι’ αυτό πλέον θέλω περισσότερα. Θέλω να σκοράρω ακόμη πιο πολύ»

Επίσης, ο Βάργκας αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, την εφετινή σεζόν: «Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο και να παίξουμε στο Champions League. Τα πάμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική ομάδα της χώρας του: «Θα προτιμούσα να μη μιλήσω για το θέμα αυτό. Δεν είναι της παρούσης. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.