Σε δύσκολη θέση η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα βαριάς τιμωρίας, μετά το σκάνδαλο «e-toupeira», στο οποίο εμπλέκεται ο νομικός σύμβουλος, Πάουλο Γκονσάλβες και δυο μέλη της διοίκησης.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/09/2018 • 12:48
Οι παίκτες της Μπενφίκα
  • shares
Η Μπενφίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα βαριάς τιμωρίας, μετά το σκάνδαλο «e-toupeira», στο οποίο εμπλέκεται ο νομικός σύμβουλος, Πάουλο Γκονσάλβες και δυο μέλη της διοίκησης. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας κατηγορεί τον Γκονσάλβες για διαφθορά, υπεξαίρεση χρημάτων, παραβίαση απορρήτων εγγράφων και διάφορες άλλες παράνομες πράξεις. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Jornal de Noticias», οι «αετοί» της Λισσαβόνας κινδυνεύουν με τιμωρία από έξι έως τρία χρόνια, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της ομάδας τονίζει πως η δίωξη που της έχει ασκηθεί είναι παράλογη. Μάλιστα, η διοίκηση της Μπενφίκα είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να κατηγορηθεί η ομάδα και να της επιβληθεί τιμωρία. 

Η Μπενφίκα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο Champions League και οι "κιτρινόμαυροι" παρακολουθούν τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, το οποίο παρακολουθεί και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...