«Με VAR πρωταθλητές με δέκα βαθμούς διαφορά»

Ο Σίλβιο Προτό σε συνέντευξή του στο Bέλγιο τόνισε ότι αν υπήρχε VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Σίλβιο Προτό σε συνέντευξή του στο Bέλγιο τόνισε ότι αν υπήρχε VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στην Derniere Heure:

Για το VAR: «Είμαι υπέρ του VAR και είμαι σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα θα γίνει η πιο σημαντική ανακάλυψη στο ποδόσφαιρο. Αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εναντίον μας από τους διαιτητές».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό:
«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά μπορεί να μείνω ελεύθερος. Είναι πιθανό αυτό και ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει το μπάτζετ την ερχόμενη σεζόν κι έτσι δεν αποκλείω τίποτα. Ασφαλώς και η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Έχω ραντεβού σε δέκα ημέρες με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει».

Για την απόδοσή του:
«Είναι ωραίο να βλέπεις την υποστήριξη του κόσμου. Αυτή η χρονιά με τον Ολυμπιακό ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Πήγα στην ομάδα ως δεύτερη επιλογή, πίσω από Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα. Πήρα την θέση του και είχα μια πολύ καλή σεζόν. Κι όλα αυτά ενώ είχα ένα δύσκολο μήνα στην Οστάνδη με τραυματισμό. Έπαιξα στο παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Γιουβέντους κι έκανα μια πολύ καλή εμφάνιση. Τρεις εβδομάδες αργότερα οι οπαδοί της ομάδας έλεγαν σύνθημα για μένα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Μπορώ να πω ότι πνευματικά και σωματικά είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήμουν πριν από τρία και τέσσερα χρόνια. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Έκανα καλή σεζόν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους του. Ήταν μια περίπλοκη σεζόν, που η ομάδα άλλαξε τέσσερις προπονητές».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολο από το βελγικό. Αν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έπαιζαν αυτή την σεζόν στο Βέλγιο θα είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Ακόμα και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να κοντράρει τους καλύτερους».

Για το πρόστιμο που επέβαλε η διοίκηση του Ολυμπιακού στους παίκτες:
«Είναι αλήθεια πως πληρώσαμε το πρόστιμο. Κάθε πρόεδρος έχει την προσωπικότητά του, έχει το δικό του στιλ. Ήταν το δεύτερο πρόστιμο που πλήρωσα στην καριέρα μου. Το πρώτο ήταν 20 ευρώ, γιατί είχα καθυστερήσει σε μια προπόνηση».

Για τον Καρσελά:
«Ο Μεχντί δεν αισθανόταν καλά. Δεν είχε καλές σχέσεις με τους προπονητές. Ο Μεχντί θέλει να του δείχνουν εμπιστοσύνη για να τα πάει καλά. Όλα είναι στο μυαλό και, αν ο Καρσελά ήταν πιο καλά, τότε θα είχε πετύχει και στον Ολυμπιακό, παρά το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο πιο δυνατό από το βελγικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.