Κατέθεσε πρόταση για τον Σάμαρη η Λοκομοτίβ Μόσχας

Η διοίκηση της Λοκομοτίβ Μοσχας κατέθεσε πρόταση ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/07/2018 • 13:35
Ο Ανδρέας Σάμαρης
  • shares
Η διοίκηση της Λοκομοτίβ Μοσχας κατέθεσε πρόταση ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», η πρόταση της ρωσικής ομάδας δεν άφησε ικανοποιημένη τη διοίκηση των «αετών» της Λισσαβόνας, η οποία φέρεται να αξιώνει δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρησή του. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση της ρωσικής ομάδας αναμένεται να επιστρέψει, με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος φέρεται να μην υπολογίζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών