Happy Birthday Nole…

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χαμογελά -εκ νέου- στα κορτ αλλά και πάνω από την τούρτα γενεθλίων με τα τριάντα ένα κεράκια. Ο Σέρβος «μεγαλώνοντας» ξαναβρίσκει τη χαρά του!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε σήμερα, 22 Μαΐου 2018, τριάντα ενός χρόνων… 

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του φετινού Roland Garros – το Major με το οποίο ολοκλήρωσε το Grand Slam καριέρας για να γίνει μόλις ο όγδοος στην ιστορία που το πέτυχε – και λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στο Masters της Ρώμης στο οποίο θύμισε τον τενίστα που άφησε τον κόσμο άφωνο πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Ο Σέρβος στην Αιώνια Πόλη έδειξε να ανακαλύπτει ξανά τη διαδρομή προς το καλύτερο του τένις. Διαδρομή που έδειχνε εκτός του «οδηγού πλοήγησης» του τον τελευταίο καιρό… 

Διαδρομή που δυσκολευόταν να ανακαλέσει από τα αρχεία της μνήμης του εξαιτίας, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί, της έλλειψης συναισθηματικής και πνευματικής ισορροπίας. Στο Νόλε, μετά την εξάμηνη απουσία του λόγω της επέμβασης στον καρπό, δεν έλειπαν μόνο τα αποτελέσματα στα κορτ. 

Περισσότερο του έλειπε η χαρά του «αγωνίζεσθαι». Αυτή η χαρά του παιχνιδιού που αποτελεί την κινητήριο δύναμη όχι μόνο για τους νεοσσούς αλλά και τους κορυφαίους κι έμπλεους διακρίσεων. Είναι φλέβα έμπνευσης η χαρά του αθλήματος…  

Θυμηθείτε τις, προ ολίγου καιρού, δηλώσεις του Ρότζερ Φέντερερ με τις οποίες αποσαφήνισε ότι θα παίζει επαγγελματικό τένις όσο συνεχίζει να απολαμβάνει τις στιγμές στα κορτ κι όχι όσο θα κατακτά τίτλους. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έδειχνε χαρούμενος στα κορτ μετά την επιστροφή του, ακόμη κι όταν νικούσε. Αυτό όμως εμφανώς άλλαξε στη Ρώμη. Ήταν πηγαία η χαρά του και το χαμόγελο του στο τέλος των ματς. Ακόμη και του χαμένου ημιτελικού από το Ράφα Ναδάλ. Γεγονός που αποτελεί το πιο ευοίωνο μήνυμα για τον τριάντα ενός Μαΐων πλέον Σέρβο και κάτοχο δώδεκα τίτλων Major. 

Επίσης γεγονός που μπορεί να κάνει το Νόλε να χαμογελά πάνω από τα 31 κεράκια της τούρτας του είναι ότι τα τελευταία έξι Grand Slam κατέληξαν σε τενίστες τουλάχιστον τριάντα ενός χρόνων! Ήταν οι Φέντερερ, Ναδάλ, Βαβρίνκα…

Να τα εκατοστήσεις Νόλε! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.