Θέλει μόνο τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς προβλήματα και με το ΟΑΚΑ κατάμεστο, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Top 16 της Euroleague (21:15 Novasports 2).

Χωρίς προβλήματα και με το ΟΑΚΑ κατάμεστο, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Top 16 της Euroleague (21:15 Novasports 2). Οι «πράσινοι» θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στα προημιτελικά.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει στη διάθεσή του, τους Γουίλιαμς, Χέινς και Χάντερ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τους «πράσινους», ώστε να κάμψουν την αντίσταση της τουρκικής ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Πάβλοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίσωη και στον ανέτοιμο Παππά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει από την ομάδα του να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις στο Top 16, ενώ αναμένεται για μια ακόμα φορά να γίνει αντικείμενο λατρείας, από τους φιλάθλους των «πράσινων», που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Ο «Ζοτς» δεν υπολογίζει στους Σλούκα και Άντιτς, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.