E3 2018: Ο Tetsuya Nomura μιλά για την κυκλοφορία του Kingdom Hearts 3

Για να μπει καλά το 2019...Το Kingdom Hearts ΙΙΙ έχει επιτέλους μια συγκεκριμένη ημερομηνία...

Για να μπει καλά το 2019…

Το Kingdom Hearts ΙΙΙ έχει επιτέλους μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και αυτή προδίδει τις αρχικές υποσχέσεις της Square Enix, η οποία είχε αναφέρει, πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει εντός του 2018.

Τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση εξήγησε ο Tetsuya Nomura, director του Kingdom Hearts III, μιλώντας στο IGN κατά τη διάρκεια της E3 2018.

“Πολλοί συνεργάτες μας, κατασκευαστές hardware, ομάδες marketing, υπέυθυνοι πωλήσεων, μας συμβούλεψαν, πως η χρονική περίοδος που ‘κοιτούσαμε” αρχικά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή”, δήλωσε ο Nomura αναφέροντας τις διαφορετικές περιόδους εορτών σε διάφορες περιοχές του κόσμου, καθώς αυτή ήταν μια από τις ανησυχίες της ομάδας.

“…Για το Kingdom Hearts ΙΙΙ, τα δυτικά γραφεία της Square Enix ζήτησαν τη ταυτόχρονη κυκλοφορία του παιχνιδιού για Ιαπωνία και βόρεια Αμερική. Οπότε, δεν μπορούσαμε πλέον να καθυστερήσουμε με τις εκάστοτε ιδιομορφίες τις κάθε αγοράς”.

Έχοντας αυτά υπόψη, ο Nomura δήλωσε, πως η ομάδα είχε αρχικά βλέψεις προς τον Ιανουάριο, αν και υπήρχαν και άλλες εναλλακτικές.

“Φυσικά και σκεφτήκαμε να επιταχύνουμε τον κύκλο παραγωγής του παιχνιδιού, ώστε να κυκλοφορήσει και το παιχνίδι νωρίτερα. Όμως η ομάδα αρνήθηκε. Μπορούσαμε να το καθυστερήσουμε ακόμη περισσότερο, όμως δεν γινόταν να κυκλοφορήσει νωρίτερα”.

Ευτυχώς, η ομάδα πίσω από το παιχνίδι έχει επιπλέον χρόνο, για να συνεχίσει να “τοποθετεί τις τελικές πινελιές”, πριν αυτό κυκλοφορήσει, μας εξηγεί ο director.

Ύστερα από αυτόν τον περιπετειώδη κύκλο παραγωγής, η Square Enix είχε την ευκαιρία να μας παρουσιάσει αρκετές σκηνές του παιχνιδιού, όπου είδαμε τους νέους κόσμους των Frozen και Toy Story, αλλά και τον γνώριμο κόσμο του Pirates of the Caribbean. Παρόλα αυτά, δεν υπήρξαν σκηνές από τον κόσμου του Big Hero 6, αν και είναι επίσημα μια από τις νέες προσθήκες στο παιχνίδι.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε το 2015, όμως από τότε έχουμε δει μονάχα concept art του Baymax. Ο Nomura μας εξήγησε, γιατί δεν έχουμε δει ακόμη το San Fransokyo, καθώς οι fans δεν μπορούσαν να είναι και 100% αισιόδοξοι για την ετοιμότητα του παιχνιδιού, ύστερα από τόση καθυστέρηση.

“…Έχουμε ολοκληρώσει το κομμάτι του gameplay, όμως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με το σκέλος των cutscenes.”

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN για περισσότερα νέα σχετικά με το Super Mario Party και την E3 2018.


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.