Εορτασμοί στην Αερόπολη με… κάφρους, προσαγωγές και γιουχαΐσματα!


Ένταση επικράτησε σήμερα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου του 1821, καθότι τότε ξεκίνησε η  στην Αρεόπολη όταν μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΝΔ κ Άδωνη Γεωργιάδη.

Μερίδα πολιτών κατά την εκφώνηση του Υπουργού για την κατάθεση στεφάνου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες με τον Δήμαρχο Αν.Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο να παίρνει τον λόγο τονίζοντας πως όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε.

Στην συνέχεια κατά την εκφώνηση του Άδωνη Γεωργιάδη οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν με τον Δήμαρχο να φωνάζει “είσαστε Κάφροι” και έσπευσε προς το μέρος τους. Εκεί υπήρξε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις να ηρεμούν στην συνέχεια τα πνεύματα, ενώ προσπάθησαν να προχωρήσουν σε προσαγωγές. 

Μετά το πέρας της τελετής, παρενέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορώντας τους αστυνομικούς ότι εκείνοι ευθύνονται για τη διάλυση της εκδήλωσης. Ο βουλευτής έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος αναφορικά με την προσπάθειά τους να προσαγάγουν κόσμο από τους παρευρισκόμενους. 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.