“Μυρμηγκίσια” τα έσοδα ανοίγματος του “Ant-Man and the Wasp” για το MCU

Αν, και, ο Ant-Man θα πατήσει τον "Ant-Man" του 2015.Ο Ant-Man μπορεί να αισθανθεί περήφανος, αφού...

Αν, και, ο Ant-Man θα πατήσει τον “Ant-Man” του 2015.

Ο Ant-Man μπορεί να αισθανθεί περήφανος, αφού φαίνεται ότι θα ξεπεράσει τον εαυτό του σε έσοδα για τη Marvel. Σε σύγκριση, όμως, με τα έσοδα των υπόλοιπων MCU ταινιών, θα παραμείνει μικροσκοπικός.

Όπως αναφέρει και το Variety, υπολογίζεται ότι τα έσοδα έναρξης του “Ant-Man and the Wasp” θα κυμανθούν μεταξύ 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι και τις 6 Ιουλίου, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρώτη ταινία για τον μικρότερο ήρωα της Marvel άνοιξε με έσοδα $57 εκατομμυρίων, το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της. Τελικά, κατάφερε να να αγγίξει το ποσό των $180 εκατομμυρίων για τη Βόρειο Αμερική και $519 εκατομμυρίων διεθνώς.

Οι προβλέψεις για τα έσοδα από το πρώτο σαββατοκύριακο της νέας ταινίας κατατάσσουν το “Ant- Man and the Wasp” στη 16η θέση στο MCU, ακριβώς κάτω από το “Doctor Strange”($85 εκατομμύρια). Πιο συγκεκριμένα, όσο κι αν καταφέρει να μεγαλώσει ο Ant-Man, αντιστρέφοντας τη λειτουργία της στολής του, θα καταφέρει να πατήσει μόνο τα “Thor”, “Captain America: The First Avenger”, “Ant- Man” και “Incredible Hulk”.

Οι ταινίες του MCU συνηθίζουν να κάνουν το ντεμπούτο τους με έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Συγκεκριμένα, το “Avengers: Infinity Wars” έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ξεπερνώντας τα $257 εκατομμύρια σε έσοδα, ενώ τα,πιο πρόσφατα, “Black Panther”($202 εκατομμύρια), “Guardias of the Galaxy vol. 2” ($146 εκατομμύρια) και “Thor: Ragnarok”($122 εκατομμύρια) κατέχουν μερικές από τις υψηλότερες θέσεις, σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Ο Ant- Man και η Wasp θα εμφανιστούν στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 5 Ιουλίου 2018. Μέχρι τότε, δείτε τις πιο πρόσφατες αφίσες που φέρνουν μερικές αποκαλύψεις.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.