Χότζον: «Αρχηγός θα είναι ο Ρούνεϊ»

Ο Ρόι Χότζον υπογράμμισε πως ο αρχηγός της Αγγλίας θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ και πως βλέπει τον λόγο, για να δώσει σε άλλον παίκτη το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Ρόι Χότζον υπογράμμισε πως ο αρχηγός της Αγγλίας θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ και πως βλέπει τον λόγο, για να δώσει σε άλλον παίκτη το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του Ρούνεϊ, συμπληρώνοντας πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικά, ο Χότζον τόνισε: «Πρέπει να σας επαναλάβω ξανά πως ο Ρούνεϊ είναι ο αρχηγός μας και έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά στο ρόλο του τα τελευταία δύο χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος τεχνικός υπογράμμισε: «Εξασφαλίσαμε την πρόκριση για το Euro με 10 νίκες σε 10 παιχνίδια στην προκριματική φάση. Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός πως μπαίνουμε στη διαδικασία τον αμφισβητήσουμε και να συζητάμε το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ομάδας επειδή είναι τραυματίας ή δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Δεν αξίζει αυτό στον Γουέιν. Όταν επιστρέψει υγιής και βρει τη φόρμα του θα αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση, όπως ακριβώς θα τον πιέσουν και αυτοί, προκειμένου να «ανέβει». Αυτές ακριβώς τις συνθήκες επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.