Στραματσόνι: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο» (video)

Ο Αντρέα Στραματσόνι εστίασε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δήλωσε ικανοποιημένος μόνο με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος. «Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, στεναχωριέμαι που δεν πήραμε βαθμούς», το σχόλιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ο Αντρέα Στραματσόνι εστίασε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δήλωσε ικανοποιημένος μόνο με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος. «Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, στεναχωριέμαι που δεν πήραμε βαθμούς», το σχόλιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. 

«Για να είμαι ειλικρινής κάναμε πολλά λάθη απόψε και φυσικά μου αρέσει να μιλάω για ομαδικά και όχι ατομικά λάθη. Μερικές φορές, το λέω γενικά, όταν δεν παίζεις για ένα διάστημα θες χρόνο για να επιστρέψεις. Αυτά μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ομαδικό λάθος. Λάθος όλων μας και δικό μου. Πρέπει να γυρίσουμε την σελίδα, να ξεχάσουμε αυτά τα λάθη και να συνεχίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Για τον Μαμούτε που πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός: «Ήταν λάθος μου επειδή τα χαρακτηριστικά του Λέτο και του Μαμούτε είναι πολύ όμοια. Ο Μαμούτε είναι 20 χρονών. Στο πρώτο μέρος οι επιθετικοί μας πήγαιναν προς την μπάλα, κανείς δεν έκανε κίνηση προς την περιοχή. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και είναι σημαντικό σε αυτά τα ματς να καταλάβουν όλοι το πλάνο για του χρόνου. Γενικά μιλώντας θέλουμε να καταλάβουμε αν αυτοί μπορούν στον Παναθηναϊκό να βοηθήσουν, να είναι μέλη της ομάδας».

Για την αντίδραση μετά το 2-1 της Βέροιας: «Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο μέρος. Το είπα στα παιδιά απευθείας. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος στα αποδυτήρια. Αυτό μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Τους είπα πριν το ματς πως στο ποδόσφαιρο αυτά τα ματς είναι περίεργα. Ίσως να πίστεψαν μετά το 1-0 ότι το ματς τελείωσε. Στο δεύτερο είδαμε τον Παναθηναϊκό που βλέπουμε τελευταία, με πολλές ευκαιρίες, ενέργεια. Αυτό είναι καλό και το κρατάμε. Αξίζαμε την νίκη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ανέφερε: «Η μόνη στεναχώρια μου είναι για την προσπάθεια των παιδιών. Επανήλθαμε στα δικά μας στάνταρ μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, στεναχωριέμαι που για ακόμη μία φορά δεν πήραμε βαθμούς που θα μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Ελπίζω αυτά που δεν έχουμε πάρει φέτος, να τα πάρουμε του χρόνου.

Κάνουμε προγραμματισμό για την νέα σεζόν, έχουμε βάλει παιδιά από την Κ-20, δουλεύουμε πολύ και θα αλλάξουμε φιλοσοφία. Όταν σε πιέζει μια μεγάλη ομάδα όπως, σε πάει από την μία μεριά στην άλλη είναι δύσκολο. Δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο, έναν στόπερ ή έναν αμυντικό χαφ. Για θέμα κανόνων στα αποδυτήρια έμειναν στην Βέροια δύο παιδιά. Είναι πιο σημαντικό για εμένα η νοοτροπία και η πειθαρχία από το αποτέλεσμα. Κατεβήκαμε με 17 άτομα. Ο Παναθηναϊκός περίμενε στο ημικύκλιο, κρατάει ψηλά δύο παίκτες και σε σκοτώνει στην αντεπίθεση. Στο πρώτο μέρος είχαμε την φάση με τον Ανάκογλου, το πρώτο μέρος πήγε εξαιρετικά βάσει του πλάνου που είχαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.