Οι Εγγραφές για τα 5 χλμ και 10 χλμ έκλεισαν μέσα σε λίγες ώρες

Λίγες μόλις ώρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές των δρομέων στα 5 χλμ και 10 χλμ που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου.

Λίγες μόλις ώρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές των δρομέων στα 5 χλμ και 10 χλμ που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου.

Οι on line εγγραφές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι και μέσα σε 5 ώρες συμπληρώθηκαν οι ατομικές συμμετοχές για Έλληνες δρομείς στα 10 χλμ ενώ σε 10 ώρες για τις αντίστοιχες συμμετοχές στα 5 χλμ. Για τον απογευματινό αγώνα των 5χλμ υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις όπως και στον Μαραθώνιο.
 
Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες δρομείς για τη ανταπόκριση που έδειξαν για μία ακόμη χρονιά, ενώ αναφέρει ότι ο 34ος Μαραθώνιος φέτος είναι επετειακός αφού συμπληρώνονται 120 χρόνια από την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση μαραθωνίου, ενός αγωνίσματος εμπνευσμένου από την αρχαία διαδρομή του Αθηναίου οπλίτη ημεροδρόμου μετά τη Μάχη του Μαραθώνα. Και αυτό βέβαια έγινε την άνοιξη του 1896, στην πρώτη Ολυμπιάδα, όταν αθλητές από πέντε χώρες παρατάχθηκαν στη γέφυρα του Μαραθώνα, στην αφετηρία, για να διανύσουν τη χωμάτινη διαδρομή ως το Παναθηναϊκό Στάδιο με νικητή τον Σπύρο Λούη.
 
Φέτος συμπληρώνονται, επίσης, 70 χρόνια από το 1946, τη χρονιά που ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας Στέλιος Κυριακίδης νίκησε στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.