Ο Λεβαντόφσκι βλέπει Ολυμπιακό

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ χρίζει τον Ολυμπιακό φαβορί για την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ χρίζει τον Ολυμπιακό φαβορί για την πρόκριση στους “16” του Champions League. «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα με νίκη επί της Άρσεναλ. Εμείς, όμως, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στη Μαρσέιγ», τόνισε ο Πολωνός επιθετικός στη «Real Sports».

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός κρατά την κατάσταση στα χέρια του, αλλά όλα θα κριθούν την Τρίτη. Γνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ θα παίξει με αρκετούς νεαρούς παίκτες, αλλά και αυτοί θα έχουν κίνητρο για να αποδείξουν κάποια πράγματα. Δεν θα αντιμετωπιστεί το παιχνίδι ως αγγαρεία».

Ο Λεβαντόφσκι θεωρεί ότι «ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. Και πιστεύω ότι θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα μπορούσε να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο. Είναι ισορροπημένη ομάδα και στο ρόστερ της υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες που είναι υψηλού επιπέδου. Οι περισσότεροι είναι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και σίγουρα αυτό κάτι λέει. Τα παιχνίδια μας απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν πολύ δύσκολα. Κάτι σαν τελικοί. Πλέον η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη με τη Μαρσέιγ» είπε.

Αναφερόμενος στους Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλο, τόνισε: «Αμφότεροι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο, είναι εξαιρετικοί αμυντικοί. Αυτό δεν ισχύει μόνο στην ομάδα που αγωνίζονται, τον Ολυμπιακό, αλλά και στις Εθνικές των χωρών τους, που είναι βασικά στελέχη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.