Ξανά στη γραμμή εκκίνησης μ’ επιστροφές

Οπως – σχεδόν – όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή κρατούν λίγο, έτσι και η ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της προετοιμασίας, έφτασε στο τέλος της. Για την ακρίβεια, το πέρας της σηματοδότησε η πρωϊνή συγκέντρωση όλων στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας

Οπως – σχεδόν – όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή κρατούν λίγο, έτσι και η ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της προετοιμασίας, έφτασε στο τέλος της. Για την ακρίβεια, το πέρας της σηματοδότησε η πρωϊνή συγκέντρωση όλων στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Σε συνθήκες θερμού καλοκαιριού τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν για την εισαγωγή στο δεύτερο, εξίσου καίριο με το πρώτο, βασικό στάδιο της προετοιμασίας για το οποίο η αποστολή θ’ αναχωρήσει εκ νέου για Ολλανδία το πρωί της Κυριακής, αλλά αυτή τη φορά με προορισμό το Οοστερμπεεκ αντί του Χορστ.
Εν προκειμένω, η ομάδα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, συνδυάζοντας ασκησιολόγιο ομαλής επιστροφής, βασισμένο τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική. Με τους Χατσερίντι, Ελ Καντουρί να συμμετέχουν κανονικά αλλά τον Ζαμπά μόνον στο πρώτο μέρος, το πρόγραμμα ξεκίνησε με παιχνίδι κατοχής, σε περιορισμένο εμβαδό και δικαίωμα μιας επαφής με την μπάλα. Εν συνεχεία δημιουργήθηκαν δυο ομάδες, με τη μια να δουλεύει σε σειρά ασκήσεων φυσικής κατάστασης την ίδια ώρα που η άλλη – υπό τις οδηγίες του κ. Λουτσέσκου – εξασκούνταν στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη. Ο Μουλέν, για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του πάτησε γήπεδο για να κάνει τρέξιμο ατομικά ενώ σε ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει κι ο Λεβέκ. Το αυριανό προπονητικό ραντεβού είναι διπλό και πάλι στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.