Γαλλική αποθέωση για τον Μανωλά

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται στο αφιέρωμα που ετοίμασε για τον Κώστα Μωναλά, το γαλλικό περιοδικό “France Football”.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται στο αφιέρωμα που ετοίμασε για τον Κώστα Μωναλά, το γαλλικό περιοδικό “France Football”. Όπως τονίζεται, πρόκειται για έναν άψογο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικά, το αφιέρωμα αναφέρει: “Είναι άψογος αμυντικός, ένας από τους καλύτερους στη Serie A αυτή τη στιγμή και έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν… πύργο για κάθε άμυνα. Οι ικανότητές του, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν”.

Και συμπληρώνει: “Αν η Ρόμα χρωστάει πολλά σε κάποιον για την προσπάθεια που κάνει και για την 3η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο Κώστας Μανωλάς. Με αποτελεσματικότητα στην άμυνα που τον θέτουν πλέον σε σύγκριση με παίκτες όπως οι Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουλιμπαλί και Μιράντα, ο Έλληνας έχει πολύ καλύτερο ποσοστό επιτυχημένων παρεμβάσεων σε εναέριες μονομαχίες, αλλά και με τη μπάλα χαμηλά. Η φετινή σεζόν, έχει αποδείξει πως δεν ήταν θέμα… τύχης του πρωτάρη η καλή εντύπωση που δημιούργησε…Μοναδικό αρνητικό, το γεγονός πως … παρασύρεται από τον εκνευρισμό του αρκετές φορές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.