“Κόπηκαν” Κλέσιο, Μύγας από την αποστολή του Παναιτωλικού

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού θα συνεχιστεί στα Χάνια Πηλίου μέχρι τις 29 Ιουλίου και στη συνέχεια η ομάδα του Αγρινίου θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια. Οι Μύγας και Κλέσιο κόπηκαν από την αποστολή του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Παναιτωλικού ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της που ουσιαστικά ξεκίνησε την πρώτη Ιουλίου, με τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών αλλά και στη συνέχεια τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. 

Η ομάδα του Τραϊαννού Δέλλα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στα Χάνια Πηλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι στις 29 Ιουλίου. Ωστόσο στην αποστολή δεν θα βρίσκονται οι Μύγας και Κλέσιο κάτι που έχει προκαλέσει αίσθηση.

Την αποστολή για την ομάδα του Αγρινίου που αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για τα Χάνια, απαρτίζουν οι Αγρόδημος, Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Γιαννακόπουλος, Ηλ. Γιαννιώτης, Έρικσον, Ιταμπέλ, Κόκκορης, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μανά, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Τσοκάνης, Χαντάκιας και οι ερασιτέχνες, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας. Στο Αγρίνιο θα συνεχίσουν τις προπονήσεις οι Κλέσιο, Μύγας, Σταματόπουλος, ενώ επιστρέφει στην Κ20 ο Γεωργούσης.

Στις 29 Ιουλίου, όταν και θα τελειώσει η προετοιμασία θα δοθεί φιλικό αγώνας με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 29 Ιουλίου. Επίσης θα γίνουν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 3 Αυγούστου στο Αγρίνιο και την Τετάρτη 8 Αυγούστου στους «Ζωσιμάδες». 

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στις 11 Αυγούστου ενώ τρεις ημέρες αργότερα, στις 14, θα αναμετρηθεί με την Παναχαϊκή στο Αγρίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.