Ξεμούδιασμα πριν από τα αστέρια! (video)

Ο Άγιαξ έκανε επίδειξη δύναμης επί της νεοφώτιστης Έμεν με 5-0 και κοιτάζει τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου

Ο Άγιαξ συνέτριψε 5-0 την Έμεν στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα για την τρίτη αγωνιστική της Ερεντιβίζιε και μπορεί να συγκεντρωθεί χωρίς κραδασμούς, εν όψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (3-1 υπερ του το πρώτο ματς). 

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί με το καλημέρα και απείλησαν στο έβδομο λεπτό με τον Κλας Γιάν Χούντελαρ, όμως το πρώτο γκολ ήρθε ένα λεπτό αργότερα με τον ηγέτη της ομάδας Χακίμ Ζιγέχ με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Αίαντας συνέχισε τον επιθετικό μονόλογο και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 38ο λεπτό με τον Χούντελαρ. Ο Ολλανδός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την επαναφορά, καθώς αρχικά ο Ζιγέχ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σέρπεν. Το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη ο Άγιαξ ακολούθησε την ίδια τακτική “πνίγοντας” στη μεσαία γραμμή την Έμεν και σημείωσε ακόμα τρία γκολ. Το 3-0 ο Χούντελαρ με κεφαλιά, ενώ το 4-0 ήρθε από τον διακριθέντα Τάντιτς ύστερα από προσωπική ενέργεια του Ζιγέχ. Ο Ντούσαν Τάντις έφτασε τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα και βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Το σκορ διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Βιλ στο 86ο λεπτό προ του Φαν ντε Μπικ, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν έτοιμος να σκοράρει. 

Ο Άγιαξ έφτασε τους επτά βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την Φίτεσε. 

Παρών στην εξέδρα ήταν ο Κάι Μάνι Μάρλεϊ, μουσικός και γιός του Μπομ Μάρλει, ο οποίος αποθεώθηκε στο ημίχρονο με τα μεγάφωνα του σταδίου να παίζουν επιτυχίες του πατέρα του! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.