Σχεδόν μισό εκατομμύριο θεατές είδαν το gameplay demo του Cyberpunk 2077

Από νωρίς ξεκινά τις πρωτιές το νέο έπος της CD Projekt Red.Μετά από πολύ καιρό αναμονής...

Από νωρίς ξεκινά τις πρωτιές το νέο έπος της CD Projekt Red.

Μετά από πολύ καιρό αναμονής, μπορέσαμε επιτέλους να δούμε το ολοκληρωμένο gameplay demo για το Cyberpunk 2077. Πιθανότατα το έχετε ήδη δει. Και αν το είδατε ζωντανά μέσω του Stream της CD Projekt Red στο Twitch, το κάνατε μαζί με σχεδόν μισό εκατομμύριο άλλους.

Σύμφωνα με το site στατιστικής για τα Videogames, Githyp, υπολογίζεται ότι η παρουσίαση του Gameplay της Δευτέρας για το Cyberpunk 2077, αποτελεί το stream με τους περισσότερους θεατές στο Twitch για ένα επερχόμενο παιχνίδι, για φέτος.

“Το επίσημο stream της CDPR στο Twitch έφτασε τους 288.000 θεατές – ενώ υπήρχαν συνολικά 459k ταυτόχρονους θεατές που παρακολουθούσαν μέσω re-streams, κάνοντας το Cyberpunk 2077 το παιχνίδι με τους περισσότερους viewers στο Twitch [τη Δευτέρα]”, εξηγεί το Githyp.

Το Site στατιστικών προσθέτει ότι εκατοντάδες χιλιάδες θεατές έχουν συντονιστεί στο επίσημο Twitch VOD της CD Projekt Red. Κατά τη στιγμή που γράφτηκε η στατιστική αυτή, το gameplay video του Cyberpunk 2077 έχει επίσης προβληθεί 4,7 εκατομμύρια φορές στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

“Η αποκάλυψη του demo του Cyberpunk δεν ήταν μόνο το παιχνίδι με τα περισσότερα μάτια για το Twitch, αφού ξεπέρασε το peak του Fortnite, που ήταν 305k άτομα”, προσθέτει το Githyp. “Ήταν επίσης το πιο δημοφιλές stream για μία καινούργια κυκλοφορία ή επερχόμενο παιχνίδι για φέτος, διπλασιάζοντας τα peaks των θεατών από νέα παιχνίδια, όπως το God Of War (283k), Sea of Thieves (259k) και Call of Duty: Black Ops 4’s (204k) (πρώτη ματιά)”

Για όλους εσάς που θέλετε περισσότερο Cyberpunk 2077 μπορείτε να δείτε τι λένε οι δημιουργοί για το Demo, τα Specs του PC που έτρεχε το Demo και γιατί διάλεξαν αυτήν την χρονική στιγμή για να το δημοσιοποιήσουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα γύρω από το επερχόμενο έπος της CD Projekt Red αλλά και γενικότερα από τον τομέα του Gaming.

Ο Γιώργος “JimoVourk” Βουλγαρίδης είναι social media Director και αρθρογράφος του IGN Greece. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook ή Twitter ή σε κάποιον φανταστικό ανοικτό κόσμο κάποιου RPG παιχνιδιού, να σφάζει Orks και δράκους.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.