Αινιγματικός για τo μέλλον των Guardians of the Galaxy o Drax

Αλλαγές προβλέπονται για το μέλλον των αγαπημένων χαρακτήρων.Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο...

Αλλαγές προβλέπονται για το μέλλον των αγαπημένων χαρακτήρων.

Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο ότι η απομάκρυνση του James Gunn από τo “Guardians of the Galaxy Vol.3” θα προκαλούσε μεγάλες αναταράξεις. Οι αντιδράσεις του κοινού και το πάγωμα της παραγωγής της ταινίας όμως φαίνεται ότι δεν είναι οι μόνες συνέπειες με τους μετασεισμούς να μεταφέρονται και στο “Avengers 4”.

Την είδηση μας μεταφέρουν τα comicbook.com και Digital Spy που μας πληροφορούν ότι ο Dave Bautista, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Drax, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο όλες αυτές οι εξελίξεις να επηρεάσουν το μέλλον των χαρακτήρων στο επερχόμενο “Avengers 4”.

Όπως δηλώνει συγκεκριμένα: “Βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση τώρα που χάσαμε τον σκηνοθέτη μας για το ‘Guardians’. To ‘Guardians 3’ είναι μετέωρο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με αυτό”.

Και συνέχισε διευκρινίζοντας “Έχει μπει σε παύση επ’ αόριστον και αυτό μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη των χαρακτήρων μας στο ‘Αvengers 4’. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας πραγματικά δεν ξέρω […]. Γνωρίζω όμως ότι θα είμαι στο ‘Avengers 4. Έχω γυρίσει ήδη το μεγαλύτερο κομμάτι του. Έχω δύο μέρες επαναληπτικών γυρισμάτων αλλά πέρα από αυτό έχω κάποιες εξαιρετικές στιγμές τις οποίες ελπίζω να χρησιμοποιήσουν. Υποθέτω ότι μένει να δούμε τι θα κάνουν με τους χαρακτήρες”.

Ο Bautista είναι ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Gunn που απολύθηκε από την Disney όταν επανήλθαν στη δημοσιότητα παρελθοντικές αναρτήσεις του στο Twitter όπου αστειευόταν γύρω από το θέμα της παιδοφιλίας.

Με το “Guardians of the Galaxy Vol.3” να γίνεται ολοένα και περισσότερο απίθανο να τηρήσει την αρχικά προβλεπόμενη ημερομηνία προβολής του 2020 σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά. Από την άλλη όμως ο αυστηρός έλεγχος πληροφοριών που έχει επιβάλλει η Marvel για οποιαδήποτε ταινία από το “Avengers 4” κάνει αδύνατο το να εξακριβώσει κάποιος συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την πλοκή και να τις εξετάσει για τυχόν αλλαγές.

Μένει μόνο να περιμένουμε την προβολή του “Avengers 4” στις 3 Μαΐου 2019 και να μάθουμε το μέλλον όχι μόνο των Guardians αλλά και των υπόλοιπων χαρακτήρων.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.