Φιλική ήττα του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό Β.

Την ήττα με 1-0 (24’ Σαχινίδης) γνώρισε ο Ηρακλής από τον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Την ήττα με 1-0 (24’ Σαχινίδης) γνώρισε ο Ηρακλής από τον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ηταν μια ευκαιρία για τις δυο ομάδες να δοκιμάσουν πράγματα και να δουν τις αδυναμίες τους εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, που είχε προβλήματα στην ανάπτυξη και τη δημιουργία. Σα να μην έφτανε αυτό, ένα μακρινό σουτ του Σαχινίδη στο 24’ έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού, παρά το γεγονός πως οι ευκαιρίες στις δυο εστίες ήταν απειροελάχιστες.
Ο Ηρακλής έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κι εμφανίστηκε σημαντικά βελτιωμένος μεν αλλά παρέμεινε αναποτελεσματικός δε. Οι καλύτερες επιθετικά στιγμές για τον «Γηραιό» ήρθαν στα τελευταία λεπτά με τους Πασά και Περόνε να μην προλαβαίνουν το γύρισμα του Χιντζίδη, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι ο Πασάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιακουμή στο ένας εναντίον ενός με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Πίντο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερτζίνιο, Σκοπελίτης, Σαχινίδης, Λώττας, Ζγκούρι.
HΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης (46’ Βοσνιάδης), Παναγιωτούδης, Κανακούδης (46΄ Χιντζίδης), Κουκόλης (46΄ Μουμίν), Ζιαμπάρης (46΄ Κούσας), Στάμου (46΄ Γιαννίτσης), Παπαδόπουλος (46΄ Τάι), Χασομέρης (46΄ Πασάς), Πτηνόπουλος (32΄ Γεωργίου – 61΄ Ντούνης), Ρόβας (46΄ Περόνε), Καλτσάς (32΄ Κωστούλας – 61΄ Μενδρινός).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.