Ψάρρας: “Θέλουμε τα… κεκτημένα!” (video)

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας έθεσε το βασικό στόχο της ομάδας του στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Volley League στο περιθώριο της κλήρωσης

Ο Σάκης Ψάρρας, ο οποίος βρίσκεται το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή Χαλκίδας, μίλησε στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Volley League, σχετικά με τους στόχους της ομάδας του και τις φιλοδοξίες της.
Συγκεκριμένα, είπε αρχικά: “Έχουμε νέα ομάδα και νέους στόχους. Οι στόχοι είναι πάντα πρωταγωνιστικοί, σε κάθε ομάδα που πηγαίνουμε. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Μετά τη διάλυση του Εθνικού για μένα έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Δέχτηκα αυτή την πρόταση του Ηρακλή Χαλκίδας, είδα μια προοπτική, την αποδέχτηκα και προσπαθούμε να χτίσουμε μέρα με τη μέρα ένα καινούργιο ρόστερ, από το μηδέν. Υπάρχει μια βάση, όμως, που έχει να κάνει με το γήπεδο, με την πόλη, η οποία ασχολείται με το βόλεϊ. Υπάρχει κόσμος γύρω από την ομάδα, ο οποίος τρέχει γι’ αυτή, κι αυτά είναι μια καλή αρχή για μένα”.
Για να συμπληρώσει σχετικά με το στόχο του Ηρακλή Χαλκίδας: “Η ομάδα έχει συνηθίσει να κερδίζει από την περασμένη σεζόν, πήγε καλά και ο στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων. Άλλος ρεαλιστικός στόχος είναι σε δύο χρόνια από τώρα, που οι ομάδες θα γίνουν δέκα, η ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας να είναι παρούσα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.