Ταβάρες: «Φίλος μου ο Μάρκο Σίλβα»

Ο Γιόχαν Ταβάρες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σίλβα, τον οποίο χαρακτήρισε φίλο του.
19/11/2015 • 12:17
Ταβάρες: «Φίλος μου ο Μάρκο Σίλβα»
  • shares
Ο Γιόχαν Ταβάρες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σίλβα, τον οποίο χαρακτήρισε φίλο του. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Εστορίλ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας πως είχε ενημερωθεί.

Ο Ταβάρες τόνισε για τον Μάρκο Σίλβα: «Θεωρώ τον Μάρκο φίλο μου. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πολλοί φίλοι. Βλέπω όσο μπορώ τη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Δεν εκπλήσσομαι γιατί τον ξέρω και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία και τα πηγαίνει πολύ καλά. Ελπίζω να τα πάει πολύ καλά στο Champions League. Στο πρωτάθλημα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα έχει τόσες πολλές νίκες. Νομίζω πως ο Μάρκο θα κάνει ένα μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του και θα είναι σε έναν μεγάλο σύλλογο, καθώς το στυλ ποδοσφαίρου το οποίο παίζει αποτελεί μια προετοιμασία για έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε για τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Αν ο εκπρόσωπός μου και ο σύλλογος δεν είχαν φτάσει σε συμφωνία, εγώ από τη μεριά μου δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα. Διάφοροι με πήραν τηλέφωνο και μου μίλησαν για το θέμα, αλλά σε τέτοιου τύπου διαπραγματεύσεις δεν ξέρεις τι αληθεύει και τι όχι».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον