Πρόγραμμα θεραπείας για Πασχαλάκη

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης, ώστε να είναι έτοιμος για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ ο Πέλκας ταλαιπωρείται από ίωση

Σε φάση αποθεραπείας είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στα πλευρά το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να είναι έτοιμος για το ερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ (9/12). Ο τερματοφύλακας του “Δικέφαλου” ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα, ώστε να μην μείνει εκτός αυτού του αγώνα.
Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Πέλκας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, που τον “χτύπησε” πριν την αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας (3/12) με αντίπαλο τη Λαμία. Σήμερα (5/12), λοιπόν, έμεινε στο γυμναστήριο για να προφυλαχτεί και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του.
Οι “ασπρόμαυροι” επανήλθαν σε αγωνιστικό ρυθμό μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου τη χθεσινή ημέρα. Το πρόγραμμά τους αφορούσε τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού σε καταστάσεις οργανωμένης επίθεσης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη Λαμία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μερικής επιβάρυνσης και συνέχισαν αποφόρτιση, εκτός φυσικά από τους Πέλκα και Πασχαλάκη.
Δείτε το βίντεο από τη σημερινή προπόνηση εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.