Εμπάκουε: “Τα καλύτερα για την ΑΕΚ”

Τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) αναμένεται επί αθηναϊκού εδάφους το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Τρέβορ Εμπάκουε.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) αναμένεται επί αθηναϊκού εδάφους το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Τρέβορ Εμπάκουε.

Ο νέος σέντερ της Ένωσης, ο οποίος θα ταξιδεύσει από Μινεάπολη και θα αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:35, μέσω Άμστερνταμ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για τη συμφωνία του με τη «Βασίλισσα», ενώ έδωσε και τη δική του υπόσχεση, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα. Για την οργάνωση που έχει. Για τον κόσμο, που την ακολουθεί παντού και την στηρίζει. Γνωρίζω, ότι η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο, ότι έφτασε ένα βήμα πριν από την πρόκριση της στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά», δήλωσε ο Τρέβορ στο aekbc.gr και συμπλήρωσε:

«Υπόσχομαι να τα δώσω όλα για την κιτρινόμαυρη φανέλα και να βοηθήσω την ομάδα να έχει την πορεία, που της αξίζει στα Πλέι Οφ του Πρωταθλήματος. Είμαι πάντα έτοιμος να προκαλέσω… θόρυβο στα αντίπαλα καλάθια. Μου αρέσουν τα καρφώματα και οι τάπες. Θεωρώ, ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να βοηθήσω την ομάδα μου κάτω από τη ρακέτα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που θα παίζω μπροστά τους και θα βοηθήσω μαζί τους να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. Τους ευχαριστώ για την στήριξη τους στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να τους συναντήσω από κοντά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.