Λάνγκφορντ: «Προσπαθώ να αντιληφθώ τη φιλοσοφία Πασκουάλ»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αλλά και ο ίδιος προσπαθούν να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα σύμφωνα με τα όσα ζητεί ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αλλά και ο ίδιος προσπαθούν να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα σύμφωνα με τα όσα ζητεί ο Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς με τη Μπαρτσελόνα στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

– Τελικά όλα είναι θέμα άμυνας;
«Σίγουρα! Να σου πω την αλήθεια σε αυτόν τον τομέα προσπαθώ να αντεπεξέλθω και εγώ. Κάνω προσπάθεια να αντιληφθώ τη φιλοσοφία του προπονητή, ο οποίος θέλει να μας περάσει το μήνυμα ότι θα καταφέρουμε να ελέγξουμε ένα παιχνίδι μόνο μέσα από την άμυνα. Ακολουθήσαμε το αμυντικό πλάνο σωστά στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και αυτό κάναμε και απόψε. Αν καταφέρουμε να βρούμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση τότε θα είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε πολλά. Μη ξεχνάτε ότι όταν αγωνίζεσαι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θέλεις να κερδίζεις σε όλα τα ματς. Δεν υπάρχει επιλογή… ».

– Πως άλλαξε η εικόνα της ομάδας μετά την ήττα στην Τουρκία από την Αναντολού Εφές; Βοήθησε η νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στο κομμάτι της ψυχολογίας;
«Έχουμε μπροστά μία μεγάλη σεζόν. Θα υπάρξουν ματς που θα κερδίσεις και ματς που θα χάσεις. Αυτά συμβαίνουν. Με την Αναντολού είχαμε μία κακή βραδιά. Το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε, δεν το σκέφτομαι πια. Όταν έρθει ξανά η ώρα να τον αντιμετωπίσουμε τότε θα ασχοληθώ και πάλι. Τώρα κοιτάω το επόμενο παιχνίδι σε Euroleague και πρωτάθλημα».

– Ακολουθεί αύριο (23/11) ακόμη μία εκτός έδρας δοκιμασία στη Βιτόρια, απέναντι στην Μπασκόνια.
«Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Η Μπασκόνια αγωνίζεται σκληρά και θα έχει στον πάγκο της και πάλι τον προπονητή (σ.σ. Βέλιμιρ Περάσοβιτς) που την είχε οδηγήσει πριν χρόνια στο φάιναλ φορ. Είναι ένα ματς που θα δείξει πολλά για την ταυτότητα μας».

– Μετά από καιρό δείχνεις ότι βρίσκεις και πάλι τα πατήματα σου.
«Κάθε νύχτα είναι και διαφορετική. ‘Αλλες φορές θα βρεθείς σε φόρμα, άλλες όχι. Είναι μεγάλη η σεζόν και είχα συνηθίσει να βρίσκομαι στο παρκέ για 30 και παραπάνω λεπτά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς και καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Δεν ανησυχώ όμως θα βρω το δρόμο μου… »


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.