Τζημόπουλος: “Χάσαμε την ταυτότητά μας” (video)

Ο Θέμης Τζημόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη δύσκολη μέρα που ο ΠΑΣ αποχαιρέτησε τη μεγαλη κατηγορία.

Ο Θέμης Τζημόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA  για τη δύσκολη μέρα που ο ΠΑΣ αποχαιρέτησε τη μεγαλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζημόπουλος:

Για το τί πήγε στραβά φέτος:

“Η χρονιά αυτή δεν πήγε όπως θέλαμε. Έγιναν πολλά λάθη, πρέπεει να ανασυγκροτηθούμε να δούμε τί λάθη γίνανε. Ο ΠΑΣ υπήρχε πριν από οποιονδήποτε και θα υπάρχει πάντα. Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τα Γιάννινα. Ήρθα από τη Β’ Εθνική είχαμε πάντα ανοδική πορεία και βγήκαμε στην Ευρώπη. Φέτος δεν καταφέραμε να αφομοι΄σωουμε το παιχνίδι. Εδώ δε χάναμε με τίποτα, φέτος χάσαμε την ταυτότητά μας και χάσαμε την κατηγορία.”

Για το μεγάλο ροτέισον:

“Μεγάλος αριθμός οι 30 παίκτες που επαιξαν. Είχε συνηθίσει η ομάδα με πολύ λιγότερους παίκτες. Παλιά βάζαμε γκολ από στατικές φάσεις, ενώ φέτος βάλαμε μόνο ένα γκολ. Ήταν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που μας έφεραν πίσω. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό και έγινε και αυτό που έγινε. Πρώτα μερίδιο έχουν οι παίκτες. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ αλλά χάσαμε την ταυτότητά μας.”

Για τον Κόντε:

“Σίγουρα η απώλεια του Κόντε ήταν μεγάλη και δε μπορέσαμε να τον αντικαταστήσουμε. Δεν φτάσαμε τον αριθμό των γκολ του. Αν βάλεις και τα στημένα αυτά ήταν η δυνάμή μας. Δε μπορείς να περιμένεις πολλά έτσι.”

Για την κακή επίθεση της ομάδας:

“Πέμπτο συνεχόμενο ματς που δε σκοράραμε στην έδρα μας. Είχαμε ομάδες στα μέτρα μας. Το βάλαμε βέβαια το γκολ  αλλά ακυρώθηκε. Θα μου πεις βάλε κι άλλο γκολ. Μαζί σου. Ααπί τη στιγμή που δε μπορείς να σκοράρεις στην έδρα σου για πέντε ματς δε μπορείς να περιμένεις κάτι.”

Για το δικό του μέλλον:

“Εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οπότε θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου. Αν ο πρόεδρος θέλει η ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία τότε θα το καταφέρει.”

Για τον κόσμο του ΠΑΣ:

“Το βιώνουμε κάθε μέρα αυτό, ο κόσμος της πόλης αγαπάει την ομάδα, είναι ταυτισμένος με την ομάδα. Αυτή τη στιγμή που πέφτει η ομάδα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα, να δούμε τί λάθη έχουν γίνει για να συνεχίσουμε γιατί ο ΠΑΣ έχει μέλλον.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.